úterý 29. ledna 2013

Candy Bar

V dnešním postu bych vám chtěla představit lak od Maybelline NY Colorama v odstínu Candy Bar (26)!
Proč zrovna tento lak? Minulý týden, když jsem měla chvilku času ve městě, tak jsem "zabloudila" do drogerií DM a Rossmann, které se nachází ve stejné ulici. Po hledání různých přípravků, které mám sepsané na papírku, který nosím v peněžence (jelikož skleróza nebolí, hi) jsem úmyslně došla ke stojanu, kde se tato řada laků nachází.. Jeden z produktů na mém seznamu byl i tento lak, jelikož ho mám už vyzkoušený a po prvním použití jsem si ho ihned zamilovala. V létě mi ho doporučila kamarádka, věděla, že co se odstínu laků týče, nejraději používám laky od červené, přes růžovou až po fialkovou. Nyní mám zbyteček laku a začal houstnout, tak jsem se rozhodla bez přemýšlení si koupit další balení. Měla jsem štěstí a můj lak byl za akční cenu! Ihned jsem ho brala. Protože byl poslední, nebyla možnost si vzít více kusů, ale věřím, že pro lak si půjdu určitě znovu.

Na první pohled mě zaujala jeho "sladká" barva, sladká jako cukrová vata! Lak na opálené ruce vypadal úžasně! Nanáší se velmi pěkně, díky jeho tekuté konzistenci! Co se týče krytí laku, tak myslím, že stačí dvě vrstvy a splní co má-  neviditelnost přechodu lůžka a nehtu. Štěteček je tenký, popravdě upřednostňuji štětečky ploché, ale s tímto jsem problém neměla. Pokud se jedná o výdrž, tak ta je obdivuhodná..lak na nehtech vydrží až 5,6 dní!! Přiznávám, že ale s použitím top coatu!

Z této nové kolekce se přiznám, že mám pouze tento kousek.
Nevím, čím to je..Ačkoliv mám laků spousta, jiný odstín mě neoslovil.

P.S.: Pěkný (zasněžený) den, krásky!


Colorama -Candy Bar, prsteníček Essence nail art stampy polish (003 silver) + Essence 03 Hello Holo




A co vy? Máte nějaké výrobky z této kolekce? Máte s laky Colorama zkušenosti?



Nicol

4 komentáře:

  1. Vypada to dobre, ale jsem spis pro nalepky:)) ale ted chci vyzkouset ten srdickovy lak od essence, myslim:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nalepky?? Musím přiznat, že mě velice lákaly, ale buď jsem udělala něco špatně v postupu, nebo mám špatný tvar nehtů! =D Jednou jsem je zkusila a děs běs, vydržely mi cca 10 minut...=/ Tak v tomto případě tě obdivuji!!! Ano, ten srdíčkovo fialkový z té nové kolekce je krásný!

      Vymazat
  2. zkušenosti s touto kolekci nemám, ale tyhle barvy dohromady vypadají božsky <3 myslím, že se nechám inspirovat (:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ještě lepší efekt dělají na sluníčku, hlavně stříbrná kombinace laků na prsteníčku!
      Pokud ano, pochlub se :) Ráda se podívám...

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo