sobota 26. ledna 2013

OUTSPOKEN BY FERGIE!

Dnes bych vám chtěla představit jeden z mých (mnou vybraných =D ) parfémů, jako dáreček k Vánocům.
Je to už pár měsíců, co jsem spolupracovala se společností Oriflame. Vždy, když jsem měla větší objednávku, obdržela jsem pár vzorků na vyzkoušení, ať už vůně, krémy, šampony atd. Jedním z těchto vzorků byl právě parfém Outspoken by Fergie! Tak jsem neváhala a objednala si z konkurenčního časopisu Avon tento parfém.

Když jsem prvně otevřela vzorek a "mázla" se s ním na zápěstí, byla jsem překvapena, jak silná ta vůně je. Přesně takovou jsem hledala, vůni silnou, co vydrží a krom mě ji ucítí i ostatní. Vůně má být složená z chladných černých rybízů, exotického ovoce, šafránu a květin. Abych pravdu řekla, kdybych si přičichla a měla vůni popsat, tak nejspíš nebudu vědět k čemu ji přirovnat a už vůbec by mě nenapadlo toto složení.

Do parfému Outspoken by Fergie jsem se ihned zamilovala. Zbožňuji, když vůni cítím sama na sobě, když přičichnu k svetru, či triku následující den a stále voní! Pravdou je, že vůni sama na sobě cítím cca půl hodinky po použití, pak už ji nejsem schopna zachytit, což jsem byla zklamaná, protože jak jsem řekla, ráda vůně na sobě cítím dlouhou dobu.  Říká se, že pokud člověk vůni sám na sobě necítí, tak mu sedla a je to to "pravé ořechové"!
Jediné, za co bych parfému jako takovému v provedení dala bod dolů je flakón. Je celý černý, tak bohužel  nemohu odhadnout jaké množství  parfému ještě zbývá. To mně osobně vadí...


P.S.: Pěkný den, krásky!





A co vy? Vlastníte také parfém Outspoken by Fergie? Znáte vůni tohoto parfému?

Nicol


2 komentáře:

  1. Zbožňuji reklamu na tento parfém :)
    Dělala jsem na ni i menší práci do angličtiny ještě na střední :D
    Ale sama jsem k parfému neměla možnost přičichnout, tak hned, jakmile ho někde uvidím, zkusím :) Určitě voní krásně:)

    littleann5.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu?? =) By mě zajímalo, jak taková práce může vypadat. Mě dříve vůně nijak neohromila, ani reklama mě nezaujala...proto teď, když jsem vůni "poznala", tak jsem litovala, že dříve jsem se po ní nepídila! =) Pokud jsi ji tedy věnovala práci v AJ, tak ji vyhledej a určitě přičichni, protože opravdu voní krásně! =)
      Děkuji za tvůj komentář! Mimochodem je PRVNÍ! =))

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo