čtvrtek 17. října 2013

CATRICE Camouflage cream

Hezký den, andílci! Jak se máte?
Dnes tu pro vás mám menší recenzi týkající se korektoru od Catrice. Musím se přiznat, že to je snad první produkt, co od této značky vlastním..věřím, že ale není poslední! Nějak jsem o tomto korektoru neuvažovala, ale po přečtení několika kladných recenzí u blogerek, jsem se rozhodla si ho pořídit. Jelikož mám problematickou pleť a vše, co dobře kryje je pro mě č.1 a bylo řečeno, že tento korektor má sakra dobrou krycí schopnost, neváhala jsem! Rozutekla jsem se tedy do drogerie Rossmann a namířila si to ke stojanu Catrice.


Odstín jsem si vybrala ten nejtmavší 030 Rosy Beige. Myslím, že k pleti skvěle sedí, všechny 3 odstíny si jsou dosti podobné.
Co se týče gramáže, byla jsem překvapena. Čekala jsem velikost tak 9g, kde to ale žiju? Jde přeci o korektor! :) Tady mluvíme tedy o 3g!!
A cena? Dle mého názoru je skvělá. Na značku a schopnost korektoru je přijatelná!! Cca 75kč. Se slevovým kuponem jsem jej pořídila za 64kč.
Konzistenci ani nevím jak bych popsala. Korektor je spíš tužší konzistence, která po zasažení prstem trochu zvláční
Výdrž je též na jedničku. Používám ho po nanesení makeupu a poté zapudruji a "sedí" tam kde má až do večerních hodin!

Když ho používám, nanáším ho prstem na pleť. Ten, kdo při líčení používá štětce, myslím, že nebude problém!! Jsem za něj moc ráda, jelikož je to univerzální korektor, který lze použít jak na pleť-nedostatky, tak i na kruhy pod očima a taktéž jako podklad pod stíny!! Jeho provedení a balení se mi velice líbí! Je jednoduché, ale v jednoduchosti je krása! Šroubovitý kelímek je vyhovující a praktický!! Opravdu nelituji jeho pořízení!

P.S: Pěkný den, krásky!!





A co vy? Máte zkušenosti s tímto korektorem? Nebo snad vlastníte jiný-lepší??

xo Nicol





6 komentářů:

  1. tak som sa dočkala recenzie od teba :))) kúpila som si ho tiež a trošku ma prekvapila tá tuhá konzistencia, ktorá mi trošku vadí,lebo pod očami zachádza do malých vrások a robí to taký dojem starej ženy :D snáď si k sebe ešte nejak nájdeme cestu :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Mně tedy vyhovuje :) Nejvíce mi poskytuje službu na víčka pod stíny!! Věřím, že s postupem času začne vyhovovat i tobě! N.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Určitě! :) Stojí alespoň za omrknutí v drogérii! Já jsem spokojená.

      Vymazat
  3. Vypadá dobře :P já u nás ale kosmetiku catrice neseženu :( fňuk

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo