pondělí 14. října 2013

La Roche-Posay EFFACLAR

Zdravím při pondělku, čtenářky! :)
Se začátkem dalšího týdne přicházím s postem o přípravcích na akné od La roche-Posay!
K těmto zázrakům jsem přišla náhodou. Je pravda, že problematickou pleť mám a trápí mě tento problém už několik let, ale k této kosmetice jsem se ještě nedostala. Vyzkoušela jsem neskutečně mnoho přípravků na akné, ať už přírodní nebo chemické, ale nikdy nic od Vichy a této značky!! Což vím, že je chyba, jelikož u těchto značek si myslím, že platí to "co je dražší- je kvalitnější"! Jestli se jednoho dne dostanu k testování Vichy a pomůžeme mi s akné, tak budu teda dost naštvaná!! :) No, ale zpět k článku. Tyto vzorky jsem měla možnost dostat na kožním oddělení od paní doktorky, kde jsem jeden čas pracovala. Věděla co mě trápí, proto mi věnovala většinu těchto vzorků. Jedná se o La Roche-Posay Effaclar hloubkově čisticí gel pro mastnou a problematickou pleť La Roche-Posay Effaclar pleťový krém pro problematickou pleť, akné.


Vzorek La Roche-Posay Effaclar hloubkově čisticí gel pro mastnou a problematickou pleť

"Čisticí pěnící gel Effaclar je výsledkem účinné formule, která spojuje vysokou čisticí účinnost s maximálním respektováním citlivé pleti. Čisticí složky v nezbytně nutném množství a optimální koncentraci, vybrané pro svou schopnost odstranit nečistoty a nadměrnou tvorbu kožního séba. Seboregulační pidolát zinku pro postupné snížení produkce kožního mazu. Zvýšená pěnící schopnost, snazší oplachování a výběr obzvláště jemné galenické báze. Umožňuje omezit tření pleti, přispívá k pocitu účinného čistění. Zlepšuje stav pleti a pomáhá zmírňovat nadprodukci kožního mazu, nevysušuje. Tvoří lehkou pěnu, snadno se oplachuje. Pleť je důkladně očištěná, zbavená nečistot a připravena na aplikaci dalších přípravků péče o pleť. Používejte vždy ráno a večer. Namočte si ruce, pak vezměte menší množství gelu a vytvořte pěnu." 
Typ pleti: Vhodný pro mastnou a citlivou pleť.
Aplikace: Naneste na obličej, jemně vmasírujte a důkladně opláchněte vodou.
Tento přípravek v originálním balení (200ml) zakoupíte např. na internetových stránkách za cca 195kč.



Vzorek La Roche-Posay Effaclar  duo pleťový krém pro problematickou pleť, akné

"Zmatňující, hydratační gelový krém EFFACLAR DUO je komplexní přípravek, který působí proti nedokonalosti pleti. Uvolňuje ucpané póry, bojuje proti množení bakterií. Má zklidňující účinky. Nedokonalosti rychle mizí a pleť i póry vypadají na pohled ozdraveně, pokožka je čistá a hladká. Znovu získává rovnováhu a vlastnosti zdravé pleti."
Typ pleti: Vhodný pro problematickou pleť.
Aplikace: Krém používáme ráno a nebo večer na očištěnou pleť, vhodné jako podklad pod make - up.
Tento přípravek v originálním balení (40ml) zakoupíte např. na internetových stránkách za cca 326kč.




Závěrem mé dojmy..Že by mi to nějak extra pomohlo, co se týče lesknoucí se pleti, to nevím. Možná ano, v době, kdy na sobě nemám ani kapku makeupu, ale pokud nanesu makeup a nalíčím se, tak řeším stále stejný problém. Co mi ale dostatečně pomáhá a léčí akné, je zmiňovaný Effaclar duo krém. S tímto je hojení urychlené a pupínky mizejí!! :)

P.S.: Pěkný den, krásky!

A co vy? Máte zkušenosti s těmito přípravky? Znáte tuto značku? Jaký je váš názor?

Xo Nicol


7 komentářů:

  1. Tak presne něco takového by se mi hodilo. Pleť se mi v poslední době zhoršila drastickym způsobem a nevím si už rady :-( ten duo krem by se hodil, takže moc děkuji za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus! :) Můžu ještě doporučit dehtové mýdlo, v lékárně kolem cca 50kč. Jednoduchý a levný zázrak..;)

      Vymazat
  2. Nemám zkušenost, ale hrozně moc bych ji chtěla mít :)))

    OdpovědětVymazat
  3. ten gel je u mňa číslo 1, najlepšia vec na svete, môžem len odporučiť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám s Effaclar také dobré zkušenosti :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo