pátek 6. prosince 2013

So Fine Skin Matching MISS SPORTY

Zdravím, andílci :))
Dnes tak nějak stručně a rychle. Jedním z důvodů je ten, že mám "hoňky" a nějak nestíhám přispívat..Tlačí mě fakt ten, že jsem obdržela další testovací balíček od MS a já ještě nezrecenzovala všechny výrobky z toho předešlého..Tím myslím make-up So fine Skin Matching a dvě péče na nehty. Dnes bude řeč o makeupu..Důvodem jeho odkládání bylo asi to, že pro mě je to absolutní propadák...Tak jak jsem se těšila, tak mě teda neoslovil.


Jako první jsem ho vyzkoušela na ruku. Dělám to vždy, ačkoliv se říká, že co se týče odstínů, tak to úplně to pravé zkoušení není. Mně šlo ale především o konzistenci a krytí.
V prvním momentu na mě nějak extra nezapůsobil, ale v žádném případě jsem ho ihned neodsoudila. Čekala jsem na první použití na obličej...a bylo to tady! Ježííííš! Ihned při roztírání mi začal na pleti šupinatět a po dlouhém roztírání jsem se nedočkala žádného krycího efektu ani sjednocená pleť se nekonala...Achjo..tak zase nic. Co dále následovalo? Musela jsem ho smýt..bohužel jsem mu nedala další čas na to, aby se ukázal. Sáhla jsem po mém odzkoušeném acnecoloru. Jak už jsem se zmiňovala, tak já potřebuji hutné make-upy s krycí schopností, jelikož mám problematickou pleť a to tento rozhodně nebyl. Víc vám tedy k tomu neřeknu, ani fotku jsem nepořídila..Jediné co dodám je, že k sehnání je v drogeriích Rossmann a DM za cenu pohybující se kolem 70kč. Opět to jsou vše jen mé dojmy a reakce na mou pleť, proto někdo jiný může být spokojen. Za zkoušku nic nedáte.
Odstín je střední 020 Soft Nude. Myslím, že vyhovující momentálnímu ročnímu období.









K tomuto produktu to bude asi vše. Jsem ráda za zkušenost, ale mým oblíbencem se tedy nestal. Mám ho schovaný pro příležitostné líčení jiných slečen, které mají bezchybnou pleť. Věřím, že v tom případě se trochu ukáže! :)

P.S: Pěkný den, krásky!

A co vy? Máte zkušenosti s tímto make-upem?

xo Nicol


11 komentářů:

  1. Tak s tímhle make-upem zkušenost nemám, ale podobnou zkušenost mám s BB cremem od značky Nivea - vypadala jsem jak dalmatin! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Talk s tím zkušenosti nemám, nemohu potvrdit...ale zajímavá představa..:D
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa mňa, BB krémy nie sú vôbec určené pre problematickú pleť. Už niekoľko krát som na tom pohorela a preto im už nedôverujem a už si žiadny nekúpim.
    GIVEAWAY:http://karinvirag.blogspot.sk/2013/12/i-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. • S tímto makeupem zkušenosti nemám. Dřív jsem používala makeupy od Miss Sporty, ale to je hodně dávno (ve 12 letech cca..). Nyní jsem velmi spokojena s makeupem Revlon Colorstay.
    • Od Miss Sporty mám korektor, je fajn, akorát bohužel dost vysušuje pokožku.

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda na make-up od Miss Sporty moc nemám "koule", bála bych se co mi udělá....jsem věrná Lórealu a Lancome ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspíš by jsem si ho také sama od sebe nepořídila, jsem spokojená s mou jedničkou a to od Rimmel Stay Matte! :) Ale za možnost si ho vyzkoušet jsem ráda!
      N.

      Vymazat
  6. Ahoj, dovolujeme si pozvat Tebe a tvé čtenářky do naší soutěže o poukaz v hodnotě 750 Kč do e-shopu www.botovo.cz. Jediné, co je proto potřeba udělat, je vytvořit soutěžní koláž, která pak bude vytavena na Facebooku a sbírat "To se mi líbí". Pokud se ti soutěž líbí a chceš se také zúčastnit, navštiv náš web pro více informací
    TADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za pozvání! Věřím, že ostatní čtenářky se také rády zapojí do soutěže! :)) Krásný den.
      Nicol

      Vymazat
  7. Vypadá zajímavě :) možná vyzkouším ... Už jsem taky čtenářkou :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja by som do Miss sporty make-upu nesla :(

    Posledne dni plavkovej giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo