pátek 18. července 2014

New In: Slevy+poklady za pusinku

KRÁSNÝ PÁTEK, SLUNÍČKA! :)
Opět je víkend za rohem a já mám pro vás mini post. Miluji nakupování a ještě k tomu v létě! Veselé odstíny, ať už pastelkové nebo neonové.... :) Ovšem, když přijdou slevy nebo narazím na božské věci za "kačku", tak to má peněženka trpí...Tak tomu bylo i v posledních dnech. Že jsem potřebovala brýle se říct nedá, ale nechte je tam za 24kč...:D GATE překvapil! Samolepky na mobil? Ještě ho nemám, ale nechte je tam za 30kč...:D No a v neposlední řadě rtěnky..pro mou stálici "Whisperku" jsem si šla cíleně a když jsem viděla slevu na barvící balzám od Catrice, brala jsem ho..přece jen ve dvou se to lépe táhne! ;)


Druhým super kaufem byla tato sukně. S mou drahou A. jsme si vyšly do města a odešly téměř stejné...Sukně a laky nás oslnili obě! Když jsme opět zabloudily do místního OC, šly jsme omrknout GATE, kde slevy na vás křičí! Kytkovaný top, na který jsem koukala už při minulé návštěvě jsem tam tentokrát za necelých 50kč nemohla nechat, stejně tak naušničky! Zlatá s modrou..kombinace, která nikdy neomrzí!





Nakupujete také raději ve slevách? Líbí se vám tyto kousky?


P.S: Pěkný den, krásky!


xo Nicol

3 komentáře:

  1. Parádně sis nakoupila! Obzvlášť ty brýle si vychytala za skvělou cenu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty všechny brýlky co sis koupila jsou fantastické. Taky právě teď sháním nějaké podobné, takže se musím jít do Gate taky podívat, snad tayk natrefím na nějaké slevy:) Jinak já vcelku nakupuju i ráda na netu a tam třeba zase nakoupím levně tady http://www.topsleva.cz/ , kde někdy jsou ty ceny parádní:)

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo