čtvrtek 11. dubna 2013

Beloved nails

Ahoj, blogerky! :)

Tak jak se těšíte na teplý víkend? Snad už nám dopřejí trochu toho jara :)
Pro dnešek mám připraveny "lakovací" post..(nečekaně)
Jdeme tedy na to.....

Tyto nehty sem musela mít, když jsem je uviděla u jedné blogerky, už asi před 4 měsíci. Než jsem se ale dostala k jejich "výrobě", tak to trvalo až do minulého týdne. Tehdy jsem neměla tak dlouhé nehty a čekala  až mi povyrostou...Nyní jsem se tedy mohla pustit do lakování! Kombinace fialkovo-růžové se stříbrnou se mi velice líbí, takže jsem u těchto barev zůstala. Použila jsem laky od Essence č.41 -Very Berry a nail art stampy polish silver. Nejprve přišel opět na řadu  podkladový Sally Hansen, pak jsem nanesla dvě vrstvy stříbrného pro dobré krytí. Po 5 minutách čekání jsem začala lakovat druhý lak č.41 cca půl centimetru nad kůžičkou, aby to splnilo ten správný efekt. :) Jako poslední přišel na řadu top coat od též značky.
a dál? Nic! :) výsledek je tu!!
Neskutečně se mi tyto nehty zamlouvají, takže lakování tohoto typu nebylo určitě poslední! :))

Jinak...Pořád jsem přemýšlela co udělat nového, či jiného na blogu, jelikož jsem si nemohla nějak zvyknout na mou úvodní fotku. Nevím čím to je, ale prostě mi tu nesedla. :) Mám ji uloženou pro případ, že ji třeba někdy v budoucnu budu chtít opět použít, ale teď už blog zdobí jiný obrázek. Malinkato jsem si vyhrála a blog nepatrně pozměnila. Tak tedy doufám, že se vám nový vzhled zamlouvá! :))

P.S.: Pěkný den, krásky!







A co vy? Jak se vám tyto nehty líbí? Kombinujete barvičky, nebo máte raději jednoduché jednobarevné??

Nicol

7 komentářů:

  1. wow krásné nehtíky! :) já používám nejčastěji jen jednu barvu, ale tyto vypadají super!:) Dávám follow na bloglovin, můžeš mi dát follow zpět, udělalo by mi to velkou radost ;) Předem děkuji!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Já se ničeho nebojím, co se týče lakování... ;) Zkusit se má vše, především v létě. ;)
      Také díky, oplatím!

      Vymazat
  2. Wow,your nails are amazing,I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin???
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo