úterý 30. dubna 2013

Levný vs. levnější.."falešné opálení"

Krásné úterní dopoledne, přeji! :)
Vylezu z postele s nadějí, že bude krásně svítit slunko a teplota minimálně pod 20°C a ona zamračená obloha s kapkami deště. Tyto extrémy střídající se miluji...=/

Ale teď už k dnešnímu postu...Jelikož jak vidíte, nám tu slunko nepřeje a já nechci být bílá jak "sejr" až přijdou opět teplé dny, tak mi k tomu dopomáhají dva kamarádi. Ano, dnes bude řeč a samoopalovacích krémech!!



Jedním z nich je samoopalovací mléko od Astridu. Toto už znám  dlouhou dobu. Když ho má mamka používala, nikdy si na něj neztěžovala a nevyhledávala jiný, tak jsem ho pak začala používat také. Nejdříve jsem si myslela, že za tu cenu nebude nic extra, bála jsem se skvrn a podobných průšvihů. Za těch pár let, co  ho používám jsem si na něj zvykla a vyhovuje mi víc, než dost. Vyzkoušela jsem už mnoho dražších samoopalovacích krémů, např, od Nivei, Garnieru a loni třeba například jeden cizí (momentálně vám název neprozradím), který měl 2 pumpičky na dávkování podle naší potřeby odstínu. Stál kolem 700kč a myslím, že nijak se výsledek výrazně neodlišoval od jiných, proto nemám potřebu vyhledávat cenově vyšší samoopalováky a zůstávám u mého věrného Astridu. :)

Vůni nevím k čemu bych přirovnala, ale je skvělá...připomíná mi moře, slunce a dovolenou. Jeho konzistence je hutnější a to mi naprosto vyhovuje, jelikož si nanesete malé množství a jen roztíráte, roztíráte. Obsah balení je 200ml. Toto mléko seženete v drogeriích Rossmann za krásnou cenu kolem 90kč!


Jako další přichází na řadu novinka od Baley. Na tento samoopalovací krém jsem přišla u jedné blogerky a teď si ani za nic nevzpomenu, která to byla. =/ No...Velice mě lákalo, jaký bude. Jelikož, jak už jsem několikrát psala, tak Balea jako značka mě čím dál, tím víc překvapuje. Mají skvělé ceny, nízké jak jen to jde a přece jejich výrobky jsou kolikrát lepší, než jiné a drahé. Byla jsem zvědavá na gramáž, cenu a výsledek. Protože Astrid už pomalu, ale jistě dochází, tak jsem věděla, že tento bude můj. Zašla jsem do DM drogerie a šla si pro něj. První, co mě překvapilo byla jeho gramáž...myslela jsem, že bude menší, ale omyl. Obsah tohoto krému je 250ml!! To mě překvapilo mnohem víc, při zjištění ceny!..75kč!! Větší a levnější! Krása! Co se konzistence týče, tak je stejné jako o předchozího mléka, hutnější krém, snadno roztíratelný.




















A co vy? Máte zkušenosti s těmito produkty? Používáte také "pomocníky" na léto??

Nicol

6 komentářů:

  1. Takže který je lepší? :) Říkám si přesně to samé, že začnu letos se samoopalovákem, protože tohle počasí je HNUS! :D..
    Budu ráda, když navštívíš můj nový blog :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba jsou skvělé za ty ceny! :) Myslím, že tady se může rozhodovat jen skrz cenu..:)
      Momentálně mám Baleu, takže u ní zatím zůstanu :)
      Děkuji za pozvání, omrknu ho!...;)
      Nicol

      Vymazat
  2. tú baleu som mala a teraz mám alverde a je to celkom ok :)
    inak pozývam ťa na moju GA kde možes vyhrat hozmetiku balea i essence
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovědětVymazat
  3. :) Alverde může být taky dobrý!
    Moc děkuji za pozvání. Jdu to omrknout..;)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. raz som mala samoopalovacie mlieko od SunDance ale odvtedy som si povedala že už nikdy viac :D bola som hrozne flakatá a ked sa to vymývalo,tak to robilo hrozne veľký rozdiel ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé dělají neplechu, to je pravda. Chce to si pořádně vybrat!! :)

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo