středa 10. dubna 2013

Zářivý lesk a intenzivní třpyt diamantů..


Posílám všem pozdrav! :))

Jelikož mám nějaké problémy s nastavením času a data na blogu, tak článek publikuji až dnes. Takže z úterý se stává středa a článek je tu! :)

Dnešní článek věnuji přípravkům, za které jsem moc ráda a které dělají mé vlasy krásné a lesklé.
Zde je máme...


Jedním z nich je sérum od Avonu  Shine Supreme. Dostala jsem ho darem před 14 dny a už teď můžu povědět jak funguje. Používá se po umytí do vlhkých vlasů, vždy si malé množství dám do dlaně a pak po délce od lopatek ke konečkům sérum vmasíruji do vlasů. Poté si je podle sebe upravím, většinou vyfénuji do sucha a to je vše. Co mě překvapilo je, že sérum je určeno jen pro lesk, ale mně přijde, že vlásky mám po něm hebké, jemné a lehce se dají rozčesat!! Což je jen a jen dobře. :)
Obsah tohoto přípravku je 60ml. Cena se pohybuje okolo 100 kč myslím, ale jak jsem říkala, sama jsem ho nekupovala, tak přesnou cenu bohužel nevím. Co se týče konzistence, tak ta mi připomíná olejíček, ale malinkato hutnější. Tento přípravek za účelem lesklých vlasů bych jednoznačně doporučila všem, jelikož toto  sérum je pro všechny typy vlasů!! Vůni určitě nepopíšu, ale je klasická "Avoňácká", pokud už jste vyzkoušeli některé přípravky z Avonu, tak je dosti podobná, ne-li stejná.




Jako další představuji Nivea finální sprej pro oslňující lesk! Tento sprej jsem také dostala, ale už před více jak rokem. Nevím proč, ale uschovala jsem ho a nijak nepoužívala. Nyní, když jsem dostala sérum od Avonu, jsem si na něj opět vzpomněla a začala také používat. Myslím ale, že tyto dva přípravky spíše použiji a ocením v létě, až bude zářit slunce! :) Slibuje a hlavně splňuje intenzivní třpyt diamantů ve vlasech. No, tak nevím, jestli je opravdu tak intenzivní, že člověk z toho oslepne, ale lesk vlasům určitě dodá!
Naopak tento sprej se používá na hotový účes..
Ať už se to nezdá, tak obsah tohoto přípravku je 150ml. A cena? Omlouvám se, ale opět nemám tušení. Okouknu jí a popřípadě doplním! :) Tak a o vůni bych zde moc nemluvila. Nevím, nevím, ale nemohu ji přijít na chuť(spíše na čich :D)..







P.S.: Pěkný den, krásky!!

A co vy? Máte zkušenosti s těmito přípravky? Znáte je? Co používáte vy na lesk vlasů?? 

Nicol

4 komentáře:

  1. Niveu som používala ešte dávnejšie a vyhovovala mi hlavne krásnou vôňou :) prvý produkt nepoznám :) ale vyzerá dobre :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? A ja te vuni ne a ne prijit na chut..:)
      Serum od Avonu doporucuji, je uzasne! :)

      Vymazat
  2. tieto produkty som ešte nemala aj tak moc prípravky na lesk vlasov nepoužívam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Také jsem nepoužívala a nepoužívám pravidelně, ale když vidím, že vlasy mám nelesklé apod, tak se vrhnu ihned na tato dva přípravky..:) Hlavně v létě.

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo