čtvrtek 11. července 2013

mascara XX volume Miss Sporty

Ahoj krásky! :) Jak si užíváte prázdnin a letních dnů??

Dnes tu pro vás mám post o řasence, pro mě za poslední dobu nejlepší. Opět se osvědčilo to známe "za málo peněz, více užitku"! Potřebovala jsem urychleně nějakou řasenku, tak jsem zašla do Rossmannu a sáhla po první, co na mě vykoukla a hlavně žádné drahé, jelikož jsem neměla rozhodnuto jakou z těch kvalitnějších si později pořídím. Zašla jsem tedy ke stojanu Miss Sporty a vzala si tuto Mascara XX Volume za pouhých 54kč. Následovné líčení s touto řasenkou bylo pro mě překvapující!! Wooow, to je bomba! Skvělá konzistence a štěteček vyhovující. Krásně a hlavně snadně jsem si řasy namalovala podle mých představ. Žádné žmolky, ani pošpiněné víčko. Řasy překvapivě oddělené a celkem dlouhé! Testuji ji už asi 14 dní (opotřebování jde vidět na fotkách) a stále překvauje :) Opravdu potěšena a spokojena, myslím, že nějakou dobu bude stálicí! :)) Chcete ušetřit?? Doporučuji!!!!

P.S: Pěkný den. krásky!










A co vy? Máte zkušenosti s touto řasenkou?? Jakou používáte vy a jaká je vaše N°1??

Nicol xo


4 komentáře:

  1. tak táto riasenka veľmi prekvapila :) máš pekné riasy a vôbec ti ich to nezlepilo :) ja momentálne používam L´oreal False lash wings a tá je tiež super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano! :) dekuji moc..tu tvou jsem jeste nezkousela, treba v budoucnu :)

      Vymazat
  2. Také jsem ji měla a patřila mezi mé nejoblíbenější! Udělala krásné řasy ;) určitě se k ní ještě vrátím..

    OdpovědětVymazat
  3. To se nedivim, je opravdu skvela. Dost me to prekvapilo a potesilo! :) Jinak Verunko, prave jsem si vyzvedla balicek. :) Jeste jednou ti moc dekuji..ihned zacnu testovati. :))

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo