neděle 7. července 2013

Maybelline Color Whisper

Krásný víkend, čtenářky!
Dnes tu pro vás mám post týkající se rtěnky Color Whisper, která chvíli slávy už měla před nějakou dobou, ale v dobu jsem se nemohla rozhodnout jaký si koupím odstín, tak jsem neměla raději žádnou.. Při každé návštěvě v drogérii jsem si zkoušela různé odstíny a žádný se mi na mně nelíbil. Proto jsem si řekla, že nejspíš nejsou pro mě dělané a hold se budu muset obejít bez nich. Jenže blogový mega boom těchto rtěnek opadl a já si řekla, že ji dám druhou šanci, k tomu mi dopomohl i fakt, že jsem si nějakou tu výraznější rtěnku pořídit chtěla! Toužila jsem po korálovém nebo sv. růžovém odstínu. Zabloudila jsem tedy do našeho známého Rossmannu a první co na mě vykouklo byla akce na tyto Whisperky! Suprovách 104kč. V tu chvíli jsem si tedy řekla, že s prázdnou tentokrát neodejdu!! U stojanu jsem stála dobrých 20min...a vyplatilo se váhání mezi 2 odstíny- vyhrál tento 130 Pink Possiblities!! A teď?? Je to má N°1! S odstínem jsem spokojená a nejspíš Whisperka nezůstane sama...;)

P.S: Pěkný den, krásky!!










A co vy? Vlastníte nějakou? Jaký odstín se vám nejvíce líbí??

Nicol


5 komentářů:

  1. krásna farba, a tebe veľmi pristane :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc, slečny! :) zamilovala jsem se..

    OdpovědětVymazat
  3. je super! ja som zo začiatku bola z nich trochu v rozpakoch, ale už je to tak, že som si spravila pozitívny názor a už mám 4 odtiene, môj naj naj naj je 430 coral ambition :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ten odstín se mi také líbil...;) myslím, že bude ještě (ne)jedna.

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo