pátek 5. července 2013

Modní ikona N°1

Dnes tu pro vás mám post týkající se módy, přesněji módní ikony číslo jedna. Alespoň já takto mohu označit ženu většině známou- Blake Lively. První film natočila v 11 letech, ale známou se především stala díky roli v seriálu Gossip Girl. Od té ji pozoruji a kochám se jejím stylem a uměním se oblékat tak, aby to vypadalo skvěle!!!















V roce 2011 z ní udělal Karl Lagerfeld tvář značky Chanel a Christian Louboutin po ní dokonce pojmenoval  model obuvi "The Blake". Zde ji máme..












Ufff...mít na účtě miliony, které bych mohla utrácet jen za oblečení, vím kdo by mi byl 100% inspirací!!! :) Miluji jí!!!

P.S.: Mějte se krásně!!

A co vy? Máte také tu svou N°1 modní ikonu??? Líbí se vám tento (její) styl??

Xoxo Nicol








6 komentářů:

  1. wow tyhle outfity nemají chybu!:) mně se hrozně často mění vkus, proto žádnou trvalou módní ikonu nemám, ale s touhle chic elegancí jsi mi právě kápla do noty ;)♥ přidávám si tě na google+ (petra lorietta), měj se krásně!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé, ona je skvělá! :) Baví mě už pár let a zatím nepřestává...Děkuji! :)
      Nicol

      Vymazat
  2. Ano, je fakt, že ona je prostě jednička! :) ty její kombinace, něco úžasného! * a hlavně vždy originální! U ní jsem snad ještě nikdy nenašla model, který by se mi nelíbil :) a jak říkáš ty - být tak milionářka... :)

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo