středa 21. srpna 2013

R.a.n.d.o.M |6

Posílám pozdrav všem!! 
Jelikož se počasí trochu pokazilo, bývám teď doma a užívám pohodlí a městského ruchu. Přírody jsem si užila až až. Jak už jsem psala, na chatě nebyl přístup k internetu, proto příspěvky nebyly publikovány tak často. Nebyla ani nálada, přiznávám. Sice jsem příspěvky nepřidávala, ale posty ostatních blogerek jsem se snažila nějak zkouknout a pročíst vše zmeškané. Poslední měsíc je poněkud zvláštní..Pár problémů mi skočilo do cesty, ale snažím se vždy alespoň o víkendu něco podniknout a hodit je za hlavu. Také doufám, že vše to zlé mi nahradí plánovaná dovolená u moře v následujícím měsíci. :)) Mimochodem, jaká byla vaše dovolená? 
Co se týče blogu, tak jsem tu provedla pár úprav. Jednou z nich je pod hlavním obrázkem "lišta", která umožní rychlejší vyhledávání článků na blogu. Za to mockrát děkuji Verunce. Zlatíčko, které mi s ochotou pomohlo s tímto pokrokem a nejen s ním! ;) 
Posnažím se na blog přispívat častěji, ale myslím, že alespoň ještě do konce prázdnin budu líná! :))

P.S: Pěkný den, krásky! 

/sun/ nails/ outfit/ nails neon/ tiger/ shoes/








A co vy a prázdniny??


xo Nicol


9 komentářů:

  1. ÚŽASNÉ FOTEČKY zlato!! Ty tvoje nehtíčky, ach ach :) nádherné...

    OdpovědětVymazat
  2. ty si trdielko :))) už som ti vravela že mi nemusíš ďakovať:) rada som pomohla a máš to takto veľmi pekné a prehľadné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky. Já si vždycky nafotím fotky, je jich pak hodně a nechce se mi to zveřejňovat, takže můj random bude tak za dva měsíce ;D.

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to znám...=D ale u ostatních mě tyto random posty baví, tak se snažím ho vždy nějak sesmolit!..:)) spíše ty fotky. :)

      Vymazat
  4. Ty botky a neonově žlutý nehty krása!

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo