čtvrtek 12. září 2013

Hit podzimu: Dlouhé sukně!!

Zdravím!!
Nechte mini sukně někomu jinému a pořiďte si pořádnou sukni - v maxidélce nebo ke kolenům. Obě jsou trendy a ani u jedné se nemusíte bát, že budete "out"!!

Úzká pouzdrová
K té si můžete obout jak lodičky na podpatku, tak baleríny. Skvěle k ní vypadá úzké tričko, top bez rukávů i volnější halenka. Pro chladné dny je pak ideální bunda do pasu- nezakryje totiž sexy křivky, které umí vykouzlit právě jen "pouzdrovka".







Do áčka
Ke kolové sukni vypadají dobře boty i tenisky (v případě slabšího materiálu, jako je šifon nebo viskóza). Pokud chcete být za dámu, nazujte lodičky. Pamatujte ale na to, že ty se víc hodí k sukni z hrubšího materiálu.





Maxisukně
Jejich výhodou je, že zakryjí nohy (v případě, že je nechcete ukazovat světu) i širší boky. V tomto případě ale pozor na přemíru řasení v pase, výsledný efekt by vám přidal kila navíc!! K volnějším maxisukním vypadá dobře tričko s krátkým rukávem, džínová vesta nebo bunda a boty bez podpatku. V případě, že sukně sahá až na zem, sáhněte po vysokých podpatcích. Tato kombinace vaši postavu skvěle prodlouží.





P.S.: Pěkný den, krásky!

Máte rády sukně? Nosíte je často??

xo Nicol







1 komentář:

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo