sobota 8. února 2014

UMA mascara topper

Zdravím!!
Dnes přicházím s mini recenzí na (pro mě) nový produkt a hlavně první produkt od značky UMA. Tato značka je konkrétně u nás na Teplicku nově. První dny, kdy se tu ukázala byl její stojan téměř prázdný, ale po několikáté návštěvě prodejny jsem nestačila valit oči. Stojan plný a na výběr nespočet produktů.
Na první pohled mě zaujaly produkty, snad limitovaná edice "Shine Bright"!
Tato edice nabízí laky na nehty Shine Bright, řasenku Shine Bright Volume, lesk na rty Shine Bright a řasenku Topper Shine Bright. Tu, o které bude právě dnes řeč!


Kroužila jsem kolem ní už nějakou dobu a stále se ne s ne rozhoupat, jako se vším! :))
Ještě, že jsem s sebou měla opět tu mojí blondýnku, jelikož ta mě vždy "postrčí" a už si to směřuji k pokladně. Nelituji, jelikož po prvním vyzkoušení jsem pochopila, že tato řasenka mi vydrží opravdu dlouho! Stačí minimum a ihned zvýrazní řasy blýskavým efektem. Ideální na plesy, party, ale i zimní dny! S odlíčením není žádný problém! Bez větší námahy ji odlíčíte a na očích vám nic nezůstane. 

Nevím, jak jinde, jelikož jsem tuto značku v jiným městech nepostřehla. Ale zde u nás ji najdete v prodejně TETA.
Cena je opravdu chválihodná, jelikož tyto topper řasenky jsou na internetových stránkách k dostání opravdu za vyšší cenu, až kolem 200kč. Zde ji zakoupíte momentálně za 89kč!!
Štěteček?? Ani nevím, zda se tomu tak dá říct. :) Je to spíše taková silnější tyčinka. Nanášení jde s ní senzačně!
Výdrž!! Tam kam ji nanesete, tam ji také najdete!! Super! Prvních pár sekund po nanesení máte oko takové "mokré", ale po chvíli zaschne a nevíte o ni. :)







Tak nevím, zda máte s těmito produkty nějakou zkušenost, ale pro mě je tato značka novinkou a zatím tedy má u mě plus! Určitě to nebude poslední věc, kterou jsem si pořídila.

P.S: Pěkný den, krásky!!!

A co vy? Líbí se vám tento Topper na řasy? Znáte tuto řasenku od jiných značek? Pochlubte se!

xo Nicol


4 komentáře:

  1. Vypadá to moc pěkně :) bohužel tuhle kosmetiku jsem tady u nás v Tetě ještě neviděla :) m

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku nezám:) Ale řasenka vypadá moc hezky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš.. ta je skvělá!<3 kdysi jsem měla také třpytivou řasenku, ale takhle hezky opravdu nevypadala. značku neznám, ale zítra jdu do tety, tak ji obhlédnu :))

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji kočky! Prohledejte všechny drogerie i net! :) Stojí za to a je za hubičku! :))
    Nicol

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo