sobota 9. března 2013

Barvení řas s DELIA Color cream

Zdravím, blogerky! :))
S pohodovou sobotou přináším také článek, kde se můžete dočíst o barvicím krému na řasy.
Předem se omlouvám za zdemolovanou krabičku, tak to vypadá, když máte doma roční neteřinku, která má v puse vše zakázané! ;)

Jelikož jsem přírodní blondýnka, obočí i řasy mám světlé. Obočí jsem nikdy neřešila, až posledních pár měsíců jsem si ho začala barvit tužkou. Přestala mě bavit jeho neviditelnost. Možná v dalších dnech vyzkouším set na obočí a přistoupím na tuto metodu barvení obočí. Každopádně barvení obočí na stálo barvou se budu ještě vyhýbat dlouhou dobu. K čemu tedy používám tuto barvu? Na řasy! Podzim minulého roku jsem si řekla, že to zkusím. Má představa byla taková, že řasy budu mít jak namalované řasenkou..výrazné a černé jak noc! Nejspíš jako na obrázku obalu krabičky!!
Byla jsem naivní, přece jen řasenka dělá divy..
Sehnala jsem ji v klasické lékárně, žádný Rossmann, DM apod. za pouhých 35kč!!

Po prvním použití mě ihned má představivost opustila, ale zklamaná jsem nebyla. Řasy už nebyly nevýrazné a světlé, ale opravdu černé. Další aplikaci jsem dělala za 3 dny a to už bylo lepší! :) Pravda, opravdu jsem se nepodobala obrázku na obalu, ale spokojenost byla. Myslím, že to je jedno z řešení, které pomůže v létě, když se nechceme líčit k vodě apod.

P.S.: Pěkný den, krásky!

Zde máme set..(okousaný-ještě jednou se omlouvám!)

Oko před aplikací..

Nanesená barva na řasách..(působení cca 30min.)


Řasy po barvení...

Rozdíl tam opravdu je.. :)



A co vy? Barvíte si řasy, či obočí?? Znáte tuto značku? Jaký je váš názor?


Nicol

10 komentářů:

  1. To je super! Hezký účinek. Já mám černé,takže nepotřebuji, ale mít světlé řasy, jdu do něho:).

    OdpovědětVymazat
  2. pekne ti to zafarbilo:) keby bolo niečo na dĺžku a hustotu,to by som brala :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) po několikátém použití to opravdu efekt má..jinak nic přímo na řasy neznám, co podporuje růst a hustotu řas. Také bych brala :)

      Vymazat
  3. Velmi zajímavý post. A pěkný blog :)
    www.neverfullcloset.blogspot.cz
    XOXO

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne ti to zvýraznilo oko. :)

    Ja som si už pár krát dala mihalnice zafarbiť v kozmetike, hlavne na leto je to fajn. No a obočie si tiež dávam farbiť, alebo si ho aj dokresľujem, lebo síce mám to obočie husté, ale je tiež svetlé, tak mi ho nevidno tak ako by som si priala. Keď som si bola dať zafarbiť prvý raz, tak mi kozmetička odporučila bledohnedú, že tú dávajú blondýnkam, lebo že tá farba chytí na každý, aj ten najmenší chĺpok, a teda obočie pekne zvýrazní bez efektu "BUM OBOČIE!". Teraz si už dávam farbiť normálnou hnedou tak, aby mi to obočie korešpondovalo s vlasmi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Určitě je to prvně velká změna, tak bych také ihned nebrala tmavou barvu, 100% bych nešla do černé, jelikož jsem blondýnka...nejprve tedy obočí začínám barvit tužkou, popřípadě stínem. Někteří lidé v mém okolí si ještě na tmavé obočí nezvykli, tak barvení ještě budu nějaký čas odkládat. :) Koukala jsem na tvé fotky a obočí máš moc pěkné, barva ti sedí a ladí k vláskům.

      Vymazat
  5. Aj ja mam presne toto iste doma tu DELIA HENA :D je to super uz si s tym farbim mesiac aj viacej obocie aj mihalnice...zatial som neprisla o mihalnice ako ma vela ludi strasi :D skor som si vsimla ze mi ozaj ta DELIA dopomaha k tomu aby mi rychlejsie rastli mihalnice a aj ich mam tmavsie a krajsie a presne az po urcitom case bude vidiet rozdiel :D mne az teraz po mesiaci vidiet ze mi zhustli mihalnice :D a prave dnes som si aj ja farbila mihalnice a aj obocie a je to super :D
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Já osobně teda řasy ani obočí nebarvím, radši zůstávám u řasenky, ale zároveň bych barvení řas chtěla někdy vyzkoušet a myslím, že toho bych se nebála ani doma. Na obočí bych si ale radši zašla do nějakého salonu (zaujal mě třeba tento), protože na obočí mi docela dost záleží a nechtěla bych si ho nějak zničit. Zatím ale v blízké době barvení obočí neplánuji, ale třeba se to ještě změní :)

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo