čtvrtek 21. března 2013

MUA Intense Kisses Lipgloss

Krásný den, čténářky!

Dnes Vám přináším recenzi na můj nejnovější a velice oblíbený lesk na rty Intense Kisses Lipgloss!!
Tento lesk jsem si objednala společně s paletkami, lakem na nehty a bází pod make-up.
Rozhodovala jsem se překvapivě dlouhou dobu mezi odstínem Sweet Nothings a Smooch, který vyhrál.

Když jsem lesk dostala, ihned jsem ho musela zkusit. Byla jsem překvapená!! Odstín tohoto lesku je do oranžova, téměř broskvový s jemným shimmerem způsobeným droboučkými třpytečkami.


Aplikátor je klasický "houbičkový", takové mám nejraději. Nanese přiměřené množství lesku. Žádné patlání okolo, ani opakované namáčení štětečku, pro dostatečné množství. Stačí 2x aplikátor namočit do lesku a to bohatě stačí.




Jak už jsem říkala, odstín tohoto lesku je zvaný Smooch. Krásně zářící broskvová barvička. Obsah je 5.1 ml. Balení je skleněné, ale myslím, že tak lehké ho rozbít nebude! :))


Konzistence lesku je mně vyhovující. Lesk je hustý, při aplikaci až táhnoucí, ale velké plus mu dávám za to, že na rtech vůbec nelepí!


Na rtech působí svěže a přirozeně. Ano, shimmer způsobený droboučkými třpytečkami je dosti viditelný, ale dojem přirozeného odstínu to nekazí. Výdrž ani nevím jak bych zhodnotila. Lesk vydrží celkem dlouho, když po hodinovém nošení lesk zmizí, jediné co na rtech zůstane je právě zmiňovaný jemný shimmer a to se mi moc líbí!! Cena tohoto lesku se pohybuje kolem 50-60kč, což mi přijde jako přijatelná částka!


P.S.: Pěkný jarní den, krásky! :))

A co vy? Máte zkušenosti s tímto leskem od známe značky MUA?? Líbí se vám tento odstín?


Nicol


4 komentáře:

  1. takéto oranžové odtiene príliš nemusím,ale pozerám že na perách vôbec taký nie je:)keby mal ešte trošku menej trblietok :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Dříve jsem takové odstíny také nemusela mít, ale jednou jsem podobný zkusila a celkem se mi líbil..přiznávám, že mám ale jediný plus jeden balzám podobné barvy od Essence...:))

      Vymazat
  2. Na perách vyzerá skvele. Už dávno som si hovorila, že netreba pozerať len na odtieň v tube :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Na rtech je opravdu jiný...a patří mezi mé oblíbence :))

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo