čtvrtek 28. března 2013

New in: Letní kozačky

Krásný den, čténářky! :))

Jelikož jako už je (snad) za rohem, tak jsem si cca před 3 týdny pořídila tyto dírkované kozačky!! (už jsem si naivně myslela, že bude pěkné počasí) Lásky na první pohled. Nejdříve jsem se tehdy rozutekla pro vyhlídnuté šaty, ale jelikož léto je ještě daleko, narazila jsem na tyto kozačky a rozhodla se jednoznačně pro ně, protože právě k nim mám mou milovanou kabelku, tak jsem ihned věděla, že tyto dvě věci budou k sobě suprově pasovat! :)

Jsem s koupí maximálně spokojená, protože jsou zase jedny z mála, které mají přijatelný podpatek, hodí se krásně k mé kabelce, jsou jarní a jsou dirkované!! Ano, takové jsem si už dlouhou dobu přála!

Před stejnou dobou, jakou jsem si kozačky pořídila přišla blogerka Little Ann s úžasným příspěvkem. Kouknu na to, copak nového nám opět předvede a co to nevidím! :D Stejné kožačky?? Ty mé dva dny zpět pořízené??...:D Tak to je opravdu náhoda!! Ihned jsme se kontaktovaly a porovnávaly.. Opravdu kozačky byly stejné a pořízené v úplně jiných městech a hlavně v krámech s odlišnou cenou! Tak jsme se zasmály a navzájem si pochválily skvělý výběr! :)

P.S.: Pěkný den, krásky!









A co vy? Líbí se vám tyto kozačky? Nebo raději volíte jiné?? Stala se vám někdy taková náhoda jako mně a Anetce?..:)

Nicol


2 komentáře:

  1. Tak ty jsou parádní!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Určitě omrknu tvůj blog a popřípadě se zapojím!...;) Děkuji za pozvání!

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo