čtvrtek 14. března 2013

STAY MATTE Rimmel London

Zdravím všechny blogerky! :)

Máme tu další krásný den a s ním i připravený další post! Dnes jsem se rozhodla vám představit matující pudr od Rimmel London STAY MATTE, o kterém jste určitě už slyšeli.




Na tento pudr jsem narazila díky své kamarádce, která ho v parádě už nějakou dobu měla. Chválila si ho a patřil (stále patří) k jejím "stálicím". Když mi došel sypký pudr od též značky, doporučila mi, ať zkusím tento o znatelně levnější cenu. Poté jsem se na něj tedy chystala! Zrovna byl v drogerii Rossman na akci za 76,90kč, což byla krásná cena. Nevím, čím to je, ale jakmile mi dojde a vydám se do drogeriíí na další jeho koupi, tak chytnu tuto akci! :)) Dodávám, že už je to můj 4 kousek..

Nejdříve jsem měla obavy, jelikož jsem si zvykla na sypký, který perfektně kryl, ale po vyzkoušení tohoto jsem byla překvapená tím, jak mi dobře sedl. 


Číslo tohoto pudru je 005 Silky Beige! Tento odstín je přímo pro mě, parádně mi sedí i v těchto zimních dnech! Na ty sluneční dny -na jaře barvu doplním jen bronzovou tvářenkou Victoria Secret.

Jak už z názvu můžeme vyčíst, tak pudr má být matující. Po použití pudru se pleť krásně zmatní a takto vydrží i dalších pár hodin. S tímto mě tedy velmi překvapil, jelikož jsem ho podceňovala a nevěřila, že opravdu bude mít matující efekt. Ani po celém dni "nošení" se neobjevují žádné fleky a mapy na obličeji!
























Pokud to bude možné, tak pudr budu stále dokupovat a používat, jelikož s jiným pudrem tohoto typu jsem nebyla tak spokojená. Mou jedničkou ale je Puder Loreal Perfect Match Mineral, na který nedám dopustit!

P.S.: Pěkný den, krásky!! :) xoxo


A co vy? Máte zkušenosti s tímto pudrem? Máte pudr, na který nedáte dopustit a nikdy nevyměníte??

Nicol







2 komentáře:

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo