úterý 14. května 2013

Jíme, jíte, jím barevně...

Ahoj, čtenářky!
Jak se máte při úterku?? Pomalu nám končí zmrzlíci, tak snad už bude pěkně.

Dnes tu pro vás mám článek trochu zdravější. ;) Pár fotek z mé kuchyňky, ve které poslední dny připravuji zdravější pokrmy. Nejčastěji právě takovéto z ovoce a zeleninky. Jelikož jsem si o zdravé stravě poslední dny přečetla spousta článků a vyhledala si motivující obrázky, tak jsem zeleninku a ovoce přidala do mého jídelníčku. Nemůžu říci, že dříve jsem tyto suroviny vůbec nejedla. To ne, ale bylo toho opravdu minimum. Nyní nemůžu pochopit proč jsem se tomu vyhýbala. Když si to opravdu pěkně a barevně připravím s chutí se do takového jídla pustím. Po 14 dnech, kdy jsem zařadila do jídelníčku prvky ovoce a zeleniny, k tomu pár minut denně cvičení a 2,5kg bylo pryč.  Musím říct, že opravdu začínám (teprve teď) věřit tomu, že záleží nejvíce na zdravé stravě a kila jdou dolu.. Nejen, že mě to těší, ale i chutná a baví! :)) Momentálně provádím 3denní "očistu" pomocí rýže, kterou mi doporučila má blonďátá kamarádka! :)

P.S.: Pěkný den, krásky.








A co vy? Jak jste na tom s jídelníčkem??

Nicol

2 komentáře:

  1. Musím říct, že to vypadá opravdu báječně :) já sama jsem dala díky zdravé stravě a cvičení dolů více kg :) a jsem spokojená :) i mám teď lepší náladu :) a koukám, že i tobě se daří ;) jaký je tvůj cíl? :)

    OdpovědětVymazat
  2. :) Děkuji. Opravdu hodně záleží na stravě...dělá to hodně. Jsi pak spokojená a baví tě to, alespoň u mě to tak je. :) Daří a baví. Můj cíl?? chtěla bych dát dolů ještě 4kg, abych byla spokojená, ale zase vím, že to o váze není, jak už jsem tu jednou psala....Co bych ale hlavně chtěla, je mít pevné a vypracované tělo..hodně si nechávám záležet na bříšku a také na nožkách...;) Ale všeho s mírou!! ;))

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo