pondělí 27. května 2013

Lázeňké město Teplice, aneb 859. sezóna

Zdravím všechny čtenářky a čtenáře.
Jaký jste měli víkend? Jaké byly vaše plány?

Teplice jsou lázeňské město a jak je to už zvykem 859. let, tak každé léto kolem 25.května se tu koná Lázeňská sezóna. Město zamořené stánky, atrakcemi a především lidmi!! Čím jsem starší, tím mi přijde, že atmosféra opadá a s ní i podstata zmiňované sezóny. Nic mě ale neodradí a vždy se jdu alespoň na chvíli projít městem a okouknout co se kde děje. Letos počasí nevyšlo a na víkend připadla zima a občasný déšť. Nic se ale nemění na tom, že jsem se dohodla s mou drahou blonďatou polovičkou a chvíli jsme brouzdaly uličkami a oči nám lítali sem a tam. Zase po týdnu jsme se viděly a proto se nám pusinky nezastavily. Procházely jsme park a užívaly si čerstvého vzduchu a přírody kolem. Proto jsme neváhaly a chtěli si tuto společnou chvíli zdokumentovat formou fotek! :) Poté jsme obešly  pár  stánků, potkaly pár známých a pak nám tu krásnou procházku zkazil déšť, proto jsme se rozloučily a naše cesty šly každá jiným směrem. :)) Byl to skvělý den, to by ale nebylo vončo, kdyby se něco nepřihodilo...:) Za co jsem ale ráda, je malý dáreček, který jsem si odnesla. Pokukovala jsem po stáncích s bižu, jelikož jsem si už delší dobu chtěla pořídit nový piersing do pupíku. V tom přijdu ke stánku, kde prodává můj známý. Porozhlížím se po nějakém kousku a ve stejný moment vidím to "pravé ořechové". Piersing, který jsem si představovala, po chvilce rozmýšlení si ho beru a jdu zaplatit a v tom jsem přerušena. Žádné placení a mým dluhem se stává pozvání zmiňovaného kamaráda na kafe. Musím říct, že mě to velice potěšilo a byla jsem max. spokojená. :)) Z mých zážitků je to vše, ale hold jsme byly sehrané s mou blonďatou přítelkyní a ji potkala obdobná náhoda. To vám ale povypráví již ona. Kamarádka, kterou určitě již znáte!! Ano, mluvím o skvělé blogerce kkiss!!
(V budoucnu vás určitě překvapí článek právě o ni, o člověku, kterého nikdy nechci ztratit a za kterého jsem neskutečně ráda! To vše ale příště. :)) )







(Publikuji a odcházím do práce. Ano, můj první den v práci, přesněji ve školce. Poštěstilo se mi a naskytla se příležitost nastoupit do školky. Na tuto nabídku jsem už dlouhou dobu čekala, ale najednou mám strach..snad  z těch prcků malinkatých?? Věřím, že po příchodu a pár minutách v jejich přítomnosti ze mě vše opadne. Držte pěsti! :)) )


A co vy?? Slyšeli jste někdy o této sezóně? Byl se někdo z vás podívat v lázeňském městě Teplice?

Nicol

8 komentářů:

  1. Ja mám rodinu v tomto meste, ale priznám sa, ešte nikdy som tam nebola - ale dúfam,že sa to čoskoro zmení :) mimochodom, obidve vyzeráte úúúúžasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Teplice mám ráda, takže doporučuji je navštívit!..;)

      Vymazat
  2. Sluší Vám to holky! :) Už na miniatuře jsem si řikala, že to bude kkiss :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty joo, v Teplicích jsem byla jen jednou - a ještě na fotbale :D ale vy jste si to určitě užily! ;) navíc vám to, kočky, moc sluší! ;) ..a práce ve školce - gratuluji :) můj tajný sen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Užily! Bylo to super, možná chvíle, ale pěkná. Moc děkujeme!! :) Doporučuji jsem opět zabloudit.
      Jinak děkuji, děcka jsem zkrotila a s klidem odcházela domů, Byl to fajn den.! :))

      Vymazat
  4. jeeej,vy dve sa poznáte? :))) to je miléé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chichi, zname se uz od zakladni skoly :) jen jsme tajnustkarily v tomto blogovem svete :)) ale bylo na case odhaleni :))

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo