neděle 2. června 2013

beloved perfume

Posílám pozdrav všem!
Víkend je skoro pryč a opět na nás číhá pondělí..Vždy to tak uteče!!

Jednoho krásného dne jsem dostala od kamaráda dva parfémy pro radost. Byla jsem velice potěšena a spokojena především. Také mě zajímalo, jak moc dobře mě zná a jestli se trefí do vůně. Po rozbalení jsem byla mile překvapena a nemohla se vynačichat těch skvělých vůní! Jak jedna, tak druhá mají své kouzlo a jsou originální. 
Jedna z nich nese název "Today-Tomorrow-Always-AMOUR ". Kouzelná směs okvětních lístků jasmínu, magnólie a konvalinky se spojila ve vůni čisté lásky. Takový je popis. Vůně je opravdu sladká, připomínající rozkvetlou louku plnou krásných barevných květin. Flakónek také vystihuje též vlastnosti. Je čistý, pouze ho zdobí květiny natištěné bílou barvou. Vůně je nejdříve dost výrazná, ale po chvíli nepatrně vyprchá a je příjemná..
Jako další představuji "City Rush Glamour". Elegantní kombinace tónů fialkových listů, půlnoční orchideje a santalového dřeva. Zvláštní popis, ale opravdu tam to dřevo cítím. Vůně je taková dřevnatá, výraznější a ostrá. Flakón podle mě opět odpovídá popisu vůně. Je hranatý, ve tvaru kostky a to popisuje právě tu ostrost a výraznost. Na skle jen jen natištěné velké C jako "City". Jednoduchost a originalita, tím mě dostal. To ale není jediné!! Vůně tohoto parfému je skvělá a úžasná, má dlouhou výdrž a cítit jde na dálku.To opravdu oceňuji. O dost výraznější a vytrvalejší, než ta předchozí. 

Ceny bohužel nevím, jelikož jsem je dostala, ale vím, že jsou k sehnání v Avonu.
Je veliká škoda, že se k vám stejně tak, jako tento post nedostane vůně, protože to stojí za poznání!

P.S: Pěkný den, krásky!







A co vy? Máte také oblíbené parfémy, které neustále používáte a zapomínáte na ty ostatní?? Jak se vám líbí, vlastníte některý z nich??

Nicol

8 komentářů:

  1. uúú...jako bych cítila i přes net, jak voní..=) je zvláštní, co někdy smysly s představivostí dovedou. Hrozně se mi líbí lahvička zdobená tím květovaným vzorem..tak je fakt pěkná!
    Mimo jiné, bych tě ráda pozvala k sobě na giveaway http://dullsinea.blogspot.cz/2013/05/narozeninova-giveaway.html =o) Tak hoď očko.
    Přeju krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) představivosti se meze nekladou! Také mě zaujala více!..;)
      Moc děkuji za pozvání, určitě to omrknu.
      Nicol

      Vymazat
  2. pekné, škoda, že sa nedajú ovoňať takto cez internet :D

    OdpovědětVymazat
  3. Máš je nádherně nafocené :) A jak píšou holky přede mnou, škoda, že nejde vůně cítit přes internet :D

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji! :) Naprosto souhlasím, kolikrát bych vůně sdílela, či naopak!..;)
      Nicol

      Vymazat
  4. No teeeeda.. to jsou ale krásné fotky :) Taky bych ráda znala jejich vůni :D

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo