sobota 29. června 2013

Maybelline NY- AFFINITONE MAKE-UP

Koukám, že co se týče počasí, tak jzsme opět na začátku...
Dnes tu pro vás mám článek o make-upu Affinitone od Maybelline NY! Jelikož mi docházel acnecolor, kterým jsme se nyní líčila, tak jsem přemýšlela co si dále pořídím. Během minulých dní se vyskytly v "blogovém světě" články právě o tomto make-upu, kde byl jen a jen chválen. Začala jsem tedy o něm přemýšlet a v týdnu, když jsem zabloudila do drogerií, tak v Rossmannu na mě číhala akce!! Stál tedy  pouhých 149kč, což si myslím, že je krásná cena! Ihned jsem ho brala...tomu říkám štěstí. Teď na léto jsem si vybrala odstín nejtmavší, tedy 30 Sand Beige. Odstínu jsem se nebála, jediné, čeho jsem se obávala byla konzistence, jelikož nemám ráda moc tekuté make-upy, ale spíše krémové. Řekla bych, že je něco mezi tím. V žádném případě není konzistence jako u acnecoloru, ale zase není žádná voda. :) Skvěle se aplikuje, žádné problémové roztírání. Jediné, čemu bych dala za mě mínus je to, že se mi pleť po něm mastí. Respektive po polovině dne jsem lesklá a na to jsem si s acnecolorem už odvykla. Dávám mu ale ještě šanci! Když tohle pominu, tak je skvělý, barva na léto vyhovující....

P.S: Pěkný den, krásky!!!








Máte zkušenosti s tímto make-upem? Líbí se vám??? Nenašla by se nějaká rada na lesklou pleť?

Nicol



6 komentářů:

  1. A zkoušela jsi ho přepudrovat? :) Já mám už asi třetí balení a dochází mi, mám ho ještě z léta kdy jsem si ho kupovala do Chorvatska, kde jsem nepožívala žádný jiný make-up protože je tenhle lehký a krásně splyne s pletí. Mám teď ale odstín 3 myslím a je to na mě stále hrozně tmavé :/..čekám až se oplálím, jestli se tak stane.. :D jediný co mi na něm vadí je že moc nekryje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, používám Stay Matte od Rimmel. ;) Říkám, mě se moc líbí, ale ta lesklá pleť....=/

      Vymazat
  2. Tento makeup jsem taky zkoušela, když jsem pod něj dala krém, který běžně používám, nedal se na pleť ani rozetřít, chtěla jsem ho vyhodit, pak mi známá poradila, abych pleť ošetřila pouze micelárkou a na ni makeup, bylo to sice lepší, ale i tak jsem se leskla a to jsem mola pudrovat jako o život. Navíc mi vadilo, jak moc je tekutý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pod něj používám bázi a je to vše ok, jen nejspíš na mé pleti dělá neplechu s tím leskem. Stále jen pudruji a pudruji..Přesně jak říkáš.

      Vymazat
  3. Pre mna je Affinitone jeden z naj naj naj naj naj naj naj make-upov aky som kedy mala. S prestavkami ho pouzivam uz 6 rok co je naozaj dost a nedam na neho dopustit. Viem, ze vela ludi ho nema rado (nechapem ako je to mozne) ale s mojou pletou robi vazne zazraky !

    Inak pozyvam ta na moju SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wooow, 6 rok, to je už sakra doba! :) Nejspíš nesedne každému, mě se moc líbí i konzistence, ale potřebuji vyřešit problém-lesknoucí se pleť.
      Děkuji za pozvání, ihned na to mrknu..;)
      Nicol

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo