úterý 18. června 2013

New In...shoes

Posílám všem sluníčkový pozdrav!! 
Tak konečně se dostavilo léto a my si užíváme letní dny. Pravda je, že ale takovéto tropy mám ráda někde u vody, kde jsem rozpláclá na dece a ne, když musím lítat po městě, či být v práci. 
V minulém týdnu jsem se vydala do města pořídit nízké "ťapky", které můj botník neobsahoval...většina mých botek jsou vysoké a mezi nízké patří jen balerínky. Zajela jsem do našeho známého obchoďáku  a tam prolezla každý krámek s obuví, ale nic, co by mě trklo a musela bych za každou cenu mít...Ale....neodešla jsem s prázdnou. Nakoukla jsem do New Yorkru, jelikož jsem tam už pěkně dlouhou dobu nebyla a odnesla si pastelkově modré lodičky. :)) Už jen kvůli té směšné ceně jsem je tam nemohla nechat...=D Ten samý den jsem ale ještě zabloudila ve městě k větnačíkům a světe div se!! Ihned několik kousků, které by se mi zamlouvaly a ještě mi padly..Jedny z nich byly nízké ťapky se zlatou sponou. Nízké, pohodlné, vkusné. Jsem za ně moc ráda. :))

P.S.: Pěkný den,  krásky!








Co říkáte na nové kousky na léto??? Názor?

Nicol


6 komentářů:

  1. Ty jo, oboje vypadají dobře! :) Ale lepší asi ty ťapky od vietnamčíků :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. juuj a Niki,ešte som chcela, že ten odkaz na moju súťaž ktorý si zdielala je nefunkčný :( malo by sa to končiť iba tým html :) a potom by to malo ísť :)

      Vymazat
    2. uuuuf...Upraveno!! Moc děkuji za upozornění!!! :) Zlatíčko!
      ťapky jsou na nožce super!! ;)

      Vymazat
    3. Supiiiiiš,už ide:))) To ja ďakujem za zdieľanie a držím silno palčeky nech vyhráš :)) ale pssst ;) :*

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo