středa 25. září 2013

Mini ZÁZRAK

Zdravím!! Půlka týdne zase pryč..to letí!
Dnes tu pro vás mám připravený opět post týkající se líčení. Nejdříve jsem neměla vůbec v úmyslu se zde podělit o tuto malou paletku očních stínů, ale po vyzkoušení jsem musela!! 


Když jsem si tak jeden den procházela město a vyřizovala nějaké věci, zabloudila jsem v jednom krámečku u 'větnamců'. Prošla si ho a měla jsem potřebu něco malého ukořistit. Jakmile jsem tam vešla, věděla jsem co. Neskutečně velký výběr paletek očních stínů mi dal najevo, že bude alespoň jedna má. Už několikrát jsem se přesvědčila, že jejich oční stíny mají úžasnou pigmentaci a skvěle drží, lepší jak některé značkové. Po 10minutovém prohlížení a rozhodování se, vyhrála tato. Jelikož je u nás doma při líčení, velká spotřeba zlatohnědých stínů, byla jsem s výběrem spokojená. Ptáte se na cenu?? Bože! Ani nevím, jestli to mám vyslovit..=D 29kč!!! Ihned druhý den po nákupu, jsem stíny vyzkoušela. Byla jsem ohromena pigmentací! Krásně se nanášejí a jsou tam, kam je aplikujete!! Žádné ušpiněné tváře od stínů. Součástí stínů je i bílý podkladový stín, který byl prvním kladným faktem při rozhodování, právě ten jsem sháněla. Díky tomu jsou ostatní barvy ještě výraznější. Jako jediný je matný, všechny ostatní jsou s jemným schimmerem. Paletka se skládá z dvou pater. Pod těmito odstíny najdete další dva a to černý a šedý, spolu s nimi ještě dva odstíny růžové tvářenky a jeden malý aplikátor! Senzace, při pomyšlení na tu směšnou cenu. Velice mě také překvapila vůně, jsou výrazně parfémované. Připomínají mi krém (Niveu). Přemýšlím ještě o jedné zastávce ve zmiňovaném obchůdku. :))

P.S.: Pěkný den, krásky!









A co vy? Líbí se vám tato paletka? Jaký je váš názor na odstíny?

Nicol



2 komentáře:

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo