sobota 14. září 2013

MOTD/ Není linka jako linka

Jak se máte začátkem školního roku?? :)

Dnes bych vám chtěla ukázat jednu z metod líčení, které teď často praktikuji. Jedná se o jednoduché líčení, které je pouze zvláštní v tom, že se skládá z linky, která je vytvořena pomocí stínů.


K tomuto výtvoru jsme potřebovala pouze paletku očních stínu MUA Poptastick, mou stálici a momentálně nejlepší řasenku co mám-Miss Sporty XX Mascara Volume a tekuté linky Essence I love style.


Nejprve jsem pomocí tekutých linek vytvořila černou linku od poloviny víčka směrem k vnější části oka a protáhla pro dramatičtější vzhled. Poté jsem si z paletky očních stínu vybrala barvy, které chci použít a pěnovým štětečkem, který je součástí paletky, jsem vytvořila linku! Totéž jsem udělala také na spodní lince oka, jen jsem použila jiné barvy. Pak už jen přišla na řadu řasenka a bylo hotovo. Nic extra, ale ani nevíte jak pěkně to vypadá a rozzáří vaše oči. :)




A co vy? Líbí se vám toto jednoduché líčení?


Xo Nicol

5 komentářů:

  1. Tak ta je vážně krásná! Uvažuji o něčem podobném :P

    OdpovědětVymazat
  2. No Nicol!?! To je moc moc krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. woooow! tak toto dostalo aj mňaaa :))) super,si šikulka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc, slečny!! Ani nevíte, jak mě to potěšilo! :)) N.

    OdpovědětVymazat
  5. Sama v poslední době nedám dopustit na linku ze stínů, ale u mě zatím vede černá barva. Ale musím říct, že tohle je bomba! :) fakt, moc krásné! :)

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo