pátek 22. listopadu 2013

GS STARS 07 Princess

Jak se máte, andílci?? 
Jak už jste si mohli všimnout na insta, tak osud mi přál a k tomuto vysněnému princeznovskému laku jsem si cestu našla (spíš on ke mně). :))
Laky STARS od GS teď vládnou blogovému světu! Takový další boom! Nejdříve jsem se o ně nějak nezajímala, ale postupem času si začaly upoutávat mou pozornost..novější a krásnější odstíny se ukazují světu. Patří mezi ně i tento 07 Princess. Sladká růžová barva, připomínající cukrovou vatu s efektem písku..na první pokus-zamilováno!! 


Opravdu krása!
Štěteček je stejný, jako u ostatních laků GS, takže žádná změna! Dlouhý a hubený. Pro vyhovující aplikaci dostačující.
Schnutí je bezproblémové! Myslím, že je tomu tak díky textuře laku
..a výdrž? Parádní, dle mého názoru má na tom také zásluhu pískovité provedení laku. Sám o sobě vydrží kolem 4-5 dnů, ale za co má tento odstín mínus, je výdrž barvy-celkový vzhled. Koncem 3 dne a začátkem 4 dne už není tak sladce růžový, právě díky jeho textuře na sebe chytá špínku a jeho barva už není tak "čistá" a svěží, ale naopak "špinavá".
Tento lak pořídíte např.v drogerii Rossmann za cenu 89kč.

P.S.: Pěkný den, krásky!!











Jak se vám laky GS Stars líbí? Vlastníte nějaký? a co říkáte právě na zmiňovaný odstín??

xo Nicol

3 komentáře:

  1. juuj,ten je sladký:))) ako cukrová vata :)) páči sa mi na tvojich nechtíkoch, ako barbie :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám 4 i s tímhle. Jsem spokojená se všema třema, jediný tenhle se mi bohužel vůbec nelíbí na nehtech :/..je nevýrazný a prostě ani ta barva nevypadá tak hezky jak jsem si myslela :( dost mě zklamal a myslím že ho asi vyhodím nebo prodám na votoči, protože skladovat ho se mi vážně nechce.

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo