středa 27. listopadu 2013

November FAVOURITES

Zdravím vás, andílci!!
Zima pomalu, ale jistě přichází a s ní i Vánoce...jelikož toto období chci co nejvíce oddálit, tak si užívám podzimu jak jen to jde. Momentálně dělám brigádu v hypermarketu a tam mi opravdu dochází, že Vánoce jsou za rohem..Všichni už jsou myšlenkami někde u 24.12! Jak už jsem se několikrát zmiňovala, tak podzim má také své kouzlo a po létě je druhý oblíbený. Je tomu tak i díky krásným záběrům z amerických filmů/ seriálů, kde mají nádhernou přírodu, která má v tomto ročním období neskutečně krásné barvy..nejčastěji si vždy vybavím tu krásu ze známého seriálu Gossip Girl /Super drbna/..Přála bych si lusknout prsem a žít jejich život!



Každopádně ačkoliv tady je podzim zcela jiný, tak pravdou je, že každý to má takové, jaké si to udělá..o tom přeci život je. Dnes jsem si pro vás připravila souhrn věcí, které mě doprovází v tomto měsíci a celkově v ročním období- listopad. :))

KATY PERRY Killer Queen

Na prvním místě u mě vyhrála nová vůně od K.P.! Božská!! Když jsem  ji spatřila v drogeriích, zkusila jsem a ihned podlehla té vůni! Něco podobného jsem opravdu dlouho necítila..nevím jak ji popsat, musíte ozkusit! :) Vůně tak silná a sladká zároveň, tak ženská! Neskutečné..tak dlouho jsem kolem ni chodila a vždy se od hlavy až k patě s ní "polila", až jsem se stala i já majitelkou! Miluju ji!!



Nails Polishes

Tak jako na léto používám barvy výraznější, tak na podzim barvy teplé a ne tolik výrazné. Není tomu však vždy, ale ve většině případech mě doprovází barvy nude, červené, vínové, černé a do zlato-hnědých odlesků. Mezi mé top laky na podzim v tomto roce patří TYTO!



Make-up a pudr Stay MATTE

Jak už jsem v předešlém článku psala, letos podzimu vládne matná! A tyto dva produkty mi k takovému looku dopomáhají! Bez nich se už neobejdu. První láskou, které jsem věrná byla pudr Stay Matte od Rimmel, další se stal make-up též značky/ řady. Tato dvojka mi bude dlouho dělat společnost!! Někdy, spíše na večírky použiji tvářenku Victoria's Secret, která má jemné třpytky a celkový vzhled rozjasní.



"Mini zázrak" s Rtěnkou MS

Tyto dva produkty jsou pro mě záhadným zázrakem :))) Přišla jsem k nim náhodou, jsou za směšnou cenu a staly se nezbytnou součástí při líčení! Dělají mi obrovskou službu a mají palec nahoru..zaslouženě! 



Vampire Diaries & Gossip Girl

V těchto podzimních dnech ráda zasednu k noťasu a sleduji v teple a při svíčkách mé dva TOP seriály. Jedná se o už několikrát zmiňovaný GG, který sleduji především kvůli outfitům a prostředí a známý VD, který zase sleduji kvůli fešákům v hlavních rolích! Vždy se u nich tak odreaguji a sním.....:))




ADELE

Jednou mě chytla a už nejspíš neopustí, alespoň ne v následujících pár letech..Miluji její hlas a mám ji spojenou s mým životním zážitkem a splněným snem, což je USA. Vždy se k ní ráda vracím a zpříjemňuji si den!! Srdcovkou vždy byla, je a bude "Someone Like You"!


Určitě to není vše, ale zatím je to to podstatné, co mi momentálně dělá velkou společnost a službu! :) 
P.S: Pěkný den, krásky!

A co vy? Máte své favority v tomto ročním období?? Znáte zmiňované "věci"?

xo Nicol







5 komentářů:

  1. moc hezký článek Niky :P Parfém mám taky, odstíny laků se mi moc líbí a zaujal mě i ten stay matte tak po něm v drogerii asi kouknu :P Taky chválím nový design, delší dobu jsem tady nebyla ale je mi moc sympatický ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru! :) Ten Stay Matte myslím, že stojí za zkoušku. Ten, kdo má pleť pěknou, tak na něm bude makeup dokonalý...:)) Za chválu vzhledu taky děkuji, chtělo to trochu změnu, snad nejsi jediná, které se líbí. ;)
      N

      Vymazat
  2. Ty máš věciček :)! KATY PERRY mě láká....snad ji brzy někde uvidím.

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo