pátek 8. listopadu 2013

OOTD/ 7.11.2013

Zdravím andílci! :))
Neskutečné jak to letí..ty Vánoce už mi nějak často vrtají hlavou..K dnešnímu postu - po dlouhé době OOTD. :) Včera jsem se opět po dlouhé době sešla s mou drahou polovičkou (kkiss), poklábosily jsme, prošmejdily město a krámky. Miluju to, jak vždy nevíme kde začít, jak si skáčeme do řeči, jelikož toho máme tolik si co říct. Přesto, že jsme neustále v kontaktu přes sms, vždy nám celý ten společně trávený čas vyplní výměna novinek, drbů apod. 
Jelikož se tu dlouho žádný outfitový článek neukázal, tak jsem ihned toho využila a poprosila A., aby mě vyblejskla. Vlastně je to takový náš vzájemný zvyk, jelikož už známe své pózy apod! ;) Zašly jsme do parku, kde jsme nechaly odpočinout nožky a poté se z nás staly 'modelky'. Zde je výsledek..








Na to, kolikátého dnes máme, tak počasí je chválihodné. :) Alespoň pro včerejší den, tomu tak bylo. Podzim se mi neskutečně líbí ve filmech, seriálech, jako je například Gossip Girl-má srdeční záležitost. To prostředí, zvyky a jejich outfity!!! Božské. Takový podzim bych chtěla někdy zažít tady u nás...je to snad o tom "jaký si to uděláte, takový to máte"??
P.S: Pěkný pátek, krásky!

A co vy a podzim? Klepají i vám Vánoce na dveře?? Co říkáte na outfit dne?

xo Nicol

2 komentáře:

  1. Mooooc ti to sluší! Ach Vánoce, ani mi nemluv :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)) Já bych je teda klíďo vynechala, nebo je odjela slavit někam do USA! :))

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo