úterý 24. prosince 2013

Veselé Vánoce!!

Krásný Štědrý den, zlatíčka!!

Tak jsme se přece jen dočkali...to bylo čekání a je to tu. Vždy mě překvapuje, jak rychle tento den uteče a je po něm. Dny plné shánění dárků, nakupování jídla apod. a pak šup šup a je pryč...Být malá, tak mě to štve a o to víc, že není sníh, ale dnes jsem za to ráda a mým přáním je, aby už to bylo všechno minulostí. Letos Vánoce a celkově svátky nějak neřeším, takový stres jako nynější rok jsem snad ještě neměla...ovšem jaké jsem si to udělala, takové to mám..(dva dny zpět jsem se stěhovala :)) Je tohle normální??


Možná se touhle cestou omlouvám za mou menší neaktivitu! Články mám připravené, vše naplánované, ale momentálně nedopsané a tak to bude muset ještě počkat! Jelikož mi v pokoji a i v tento den straší dostatek přepravek a nábytku, tak vám dnes pouze popřeji krásné prožití VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!!..a půjdu pokračovat ještě v úklidu. Pak už jen návštěva mé drahé blondýnky, předání dárečků a šup domů na večeři a společný večer s rodinou!! :) 

Mějte se krásně!!! ŠŤASTNÉ A VESELÉ!

xoxo Nicol

2 komentáře:

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo