pátek 28. února 2014

Plesáte, plesáme, plesám!!!

Zdravím!!
Jelikož jak jsem se už zmiňovala min. víkend proběhl ples, tak dnes bude malinkaté povídání právě o tomto večeru..:)
Letošní rok to byl můj první ples a také poslední. Vždy jsem měla za sezónu tak 2-3 plesy, ale rok od roku jsou horší a horší dle mého názoru (stejně ten můj maturitní byl nejlepší :D hiii )!
Ples jsme s mou drahou polovičkou, blogerkou kkiss plánovaly už dlouhou dobu a stále jsme nevěděly na čí a kdy jít..až se k "dohadování" přidala další má kamarádka a shodly jsme se na plesu OA zde u nás v TP, v divadle.

Stále jsem měla na přípravy dostatek času, vše jsem nechala na poslední chvíli..to bych nebyla JÁ! A tak to taky v den plesu vypadalo...boty jsem nemohla najít, psaníčko měla ještě ve starém bytě a šaty nevyžehlené...navíc, ani jsem vymyšlenou kombinaci na ten večer neměla odzkoušenou, takže jsem se jen modlila, aby to vůbec nějak vypadalo!!
Za dvě hodinky jsem měla být na místě a já se tedy začala připravovat...koupel, lakování, líčení, žehlení, vyzkoušení kombinace všech věcí a jako poslední účes...teda něco jako plesový účes. Měla jsem už delší dobu něco vyhlídnuté. Účes Simony Krainové, který měla na pražském plese v Opeře. Jenže pokoušet se vytvořit účes, který právě S. dělal její osobní kadeřník bylo celkem nemožné....:D No, ale mé ruce se nevzdaly a motalo se motalo..horní část vlasů byla natupírována a vyčesána a zbytek vlasů zamotáno do rybího copu v "rozcuchaném" stylu. :) Jak to dopadlo můžete zahlídnout na fotkách...

Psaníčko, které tedy zůstalo doma, jsem musela nahradit jiným..ale bylo zlaté, to bylo to, co jsem potřebovala! Nehty jsem také sladila se zlatou, převládala ale výrazná bordó..(NYC Manhatten). Ples. botky každoročně vytáhnu stejně, jelikož jindy je nevyužiji..tyto jsem si dovezla z USA, stále to jsou mé největší lásky! :) Když jsem vše na sebe navlíkla, tak díky bohu jsem v tom mohla vyjít do společnosti. :)
Ples sám o sobě byl pěkný..klasický maturitní... Ale bar, kde měl hrát DJ?? Katastrofa...Zrovna my, všechny tanečnice a za celý večer jsme na parket vstoupily pouze 1 na 2 písničky..No, po večeru na 12cm podpatcích jsme to vzdaly a před 2 hodinou ranní jsme odjížděly....Myslím, že nožky nám za to byly vděčný!! :)

P.S.: Pěkný pátek, krásky!!

A co vy? Jaké byly vaše letošní plesy?? 

xo Nicol


5 komentářů:

  1. Hrozně ti to slušelo! Ty šaty, jako antická bohyně.

    OdpovědětVymazat
  2. Nikol, náhodou jsem na tebe narazila a jsi opravdu kouzelná! Jak řekla Denča, v šatech vypadáš jako bohyně, to mě napadlo hned, jak jsem tě spatřila. Moc ti to sluší, když pominu, že jsi moc sympatická holčina :)
    A ty lodičky mě posadily na prdelku :-D Krása

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo