sobota 25. ledna 2014

ASTOR Heidi 002 Sweety

Krásný den, andílci! :)
Tak se opět hlásím. Konečně je chvilka času a tak se pouštím do tohoto článku. Jak se stále máte? Tak to vypadá, že se k nám dostavila zima. Škoda jen, že vánoční stromeček se ji nedočkal...Už před nějakou dobou jsem si pořídila tuto krásku-povánoční dáreček! :)
Natolik mě okouzlila, že jsem ji ihned musela mít. Sice jsem váhala, ale má dráha blonďatá polovička mě trochu "popostrčila" a byla v košíku! 


Jedná se rtěnku Heidi od Astor!
Jelikož jsem nejednou dávala možnost výrazným rudým odstínům a ne a ne mi padnout, porozhlížela jsem se právě po nějaké matné nude až hnědé. Tahle mi sedla ihned po prvním vyzkoušení. Alespoň mně to tak přišlo a byla jsem s ní spokojená. :) Není nějak extra výrazná, ale svůj obdiv si určitě zaslouží a celkový make-up oživí.

Jedná se o odstín SWEETY 002.
Konzistence je právě jedním z důvodů, proč jsem si ji pořídila. Krémovitá textura, která nevysušuje rty a není třeba použít jako podklad balzám.
Výdrž je obdivuhodná! Dlouho jsem neměla rtěnku na rteh tak dlouho, jako tuto. Ačkoliv se nepatrně setře po několika hodináh, tak rty zbarvené stále mám! Jen ze zvyku si ji stále nanáším, pro lepší pocit! :)
Pořídit si ji můžete v drogeriích Rossmann, DM a TETA.
Cena? Vzhledem ke kvalitě rtěnky je přijatelná! Nejdříve jsem valila oči, ale poté jsem pochopila..Krásných 159kč!

Nevím, zda je to jen můj pocit, ale při použití této rtěnky se mi rty zdají být plnější, větší!











Co na ni říkáte? Máte nějaký odstín rtěnky z této kolekce od Heidi?
Já osobně jsem nadšená!

P.S: Pěkný den, krásky!!

Xo Nicol

6 komentářů:

  1. Heidi by som aj ja chcela skúsiť :) toto je krásna nude farbička :)

    OdpovědětVymazat
  2. krasna farba!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo