čtvrtek 28. února 2013

Maybelline NY Popsticks 010 Pink SUGAR

Krásný den, všem!! :)
Se čtvrtkem přichází i další post. Tentokrát něco málo o Maybelline New York Popsticks 010 Pink SUGAR! Tato rtěnka je součástí mé kosmetické sbírky už asi od léta, kdy jsem ji koupila společně s Popsticks 030 Pink LOLLIPOP. Kdybych měla tyto dvě rtěnky porovnat, především jejich barvičku, přidala bych hlas spíše té druhé. Proto nyní neukážu fotky, jelikož už ji mám spotřebovanou.

Dnešní post je ale věnovaný rtěnce s číslováním 010 (Pink SUGAR). Tuto jsem si koupila díky jejímu vzhledu. Průhledná s nepatrnými třpytičkami uvnitř. No něco famózního! Musela jsem ji mít. V tu dobu jsem ještě nevlastnila žádný balzám, takže se mi tato akorát hodila, jelikož je po nanesení průhledná, ale rty krásně pokryje ochranou vrstvou. Její konzistenci bych přirovnala k balzámu, po nanesení nejsou rty suché, ani matné. Odstín jak už jsem říkala není žádný. Obsahuje nepatrné částečky třpytek, ty ale na rtech nevidíte. Cena se pohybuje od 125,- do 150,-.

Myslím, že tuto rtěnku od Maybelline si většina slečen nekoupí za účelem krásné barvy na rtech, ale díky jejímu nevšednímu provedení a vzhedu! :)..stejně jako já!

P.S.: Pěkný den, krásky! :)

Zde jí máme...



s bleskem

bez blesku


A co vy? Znáte tuto řadu rtěnek od Maybelline NY? Vlastníte nějakou z nich??


Nicol

5 komentářů:

  1. Tak ta je krásná! Takové barvy se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem si ji tenkrát pořídit díky jejímu provedení! :) Líbilo se mi jak je průhledná a třpitivá.

      Vymazat
  2. ja veľmi takéto farby nepoužívam,ale na druhých sa mi páčia:)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám o něco tmavší růžový odstín. Rtěnka krásně voní, ale dot mi vysušuje rty. Já jsem trošku zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu vysušuje?? To je zvláštní, mě totiž naopak přijde, že je jako balzám a tím mi rty hydratuje :) Nejspíš nepadne každému.

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo