čtvrtek 7. února 2013

MUA Mania

Dnešní den bych chtěla začít článkem o MUA kosmetice!! Jsem si téměř jista, že většina z vás ví, o čem mluvím. Ještě před krátkou dobou jsem tuto značku neznala. Možná je to tím, že kosmetiku ze zahraničí neobjednávám, raději si dojdu do obchodu a vše vyzkouším a prohlédnu. Jednoho krásného dne mi má kamarádka vyprávěla, že si udělala radost a objednala pár kousků právě této kosmetiky, plus další věci z jiných stránek mimo ČR. Asi po 8 dnech ji zásilka přišla (velice mě překvapila rychlost dodání)! Byla ohromena každičkou věcí v balíčku.

Po krátké době, kdy už jsem tuto kosmetiku začala sledovat i já, jsem narazila na akci, kterou MUA vystavila světu.! Díky fanouškovské aktivitě na FB, dali všechny ceny z produktů o 50% níže, plus žádné poštovné!!! To je krása. Ihned jsem kamarádku informovala a po delší konverzaci jsme se rozhodly pro objednávku zde! Balíček bude obsahovat: 2x paletku 12 očních stínů, lak na nehty, lesk na rty a matující bázi pod make-up.

Prohlížela jsem každou jejich nabídku, hltala každý jejich výrobek, až jsem po dlouhém rozhodování došla k závěrečné objednávce! Nevěděla jsem, že budu tak nerozhodná, zprvu nechci utrácet "majlant" za něco, co neznám a nemám vyzkoušené, ale věřím, že toto není má poslední objednávka!  Byla jsem tak očarovaná barvčkami všech produktů a samotným zbožím, že se neustále na jejich stránku vracím a přemýšlím, co bude na dalším nákupním lístečku..:D hi.
Ach, jak já se těším!! :)

P.S.: Pěkný den, krásky!








....v budoucnu se určitě podělím o dojmy, fota a zkušenosti s těmito výrobky!! :)


A co vy? Objednáváte také ze zahraničí? Znáte kosmetiku MUA? Máte s ní zkušenosti? Co nejraději objednáváte z této kosmetiky?


Nicol








2 komentáře:

  1. veľmi rada by som si od nich objednala,ale nemám ešte založený Paypal a ani nejak neplánujem...:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo